تعریف ۸۱ پروژه زودبازده برای محلات منطقه ۷ شهرداری مشهدمقدس اعمال تخفیف ۲۲درصدی درصورت پرداخت نقدی بدهی ساختمانی شهرداری مشهد تا پایان تابستان ۱۴۰۳ مطالبات کارکنان و پیمانکاران شهرداری مشهد باید پرداخت شود| هفت ساله شدن شورای ششم مطالبه عمومی است در صدوبیستمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس چه گذشت؟ (یکم مرداد ۱۴۰۳) درباره کوچه «حاج‌حسن» مشهد که قدمتی ۱۰۰ ساله دارد صدور مجوز استخدام ۵ هزار آتش نشان در سراسر کشور استیضاح شهردار مشهد از دستورکار شورا خارج شد + فیلم کشف جسد بدون هویت در شهرک مهرگان مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۳) ترافیک سنگین در بزرگراه آزادی، بولوار وکیل‌آباد و سه‌راه خیام در مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۳) کیفیت هوای پنج منطقه کلانشهر مشهد امروز پاک است (یکم مرداد ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از سرریز آلودگی‌ قصابی‌ها به پیاده رو خیابان آیت الله عبادی مشهد شهرداری بانی پویش‌های فرهنگی | نگاهی به عملکرد موفق پویش «نذر من» در مشهد افزایش مازوت سوزی با کاهش گاز تحویلی به نیروگاه توس مشهد برگزاری کارگاه نقاشی «زیارت رنگ‌ها» با موضوع اربعین در مشهد امامی‌راد: طرقبه‌شاندیز دایه مهربان‌تر از مادر نمی‌خواهد | گسترش مشهد به سمت طرقبه‌شاندیز معضلات فراوانی درپی دارد اجرای ۱۳۰ هکتار پارک، هسته مرکزی شهر مشهد را به ارتفاعات جنوب وصل می‌کند شهروند خبرنگار | درخواست امتداد خط ۴ قطارشهری مشهد تا میامی + پاسخ فرماندار مشهدمقدس: امروز در نقطه‌نقطه شهر، پروژه فعال وجود دارد شهردار مشهدمقدس: بوستان جهان‌شهر، بزرگ‌ترین پارک شهر است پروژه جهان‌شهر؛ مهم‌ترین دستاورد دوره ششم مدیریت شهری | احداث ۱۳ پارک ویژه بانوان در مشهدمقدس درباره مزرعه تاریخی «سرده» و قناتی که مشهدی‌ها را سیراب می‌کرد
سرخط خبرها

پاس کاری مشکلات در یک مجتمع تجاری در خیابان طبرسی مشهد

  • کد خبر: ۱۰۱۶۰۶
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۱
پاس کاری مشکلات در یک مجتمع تجاری در خیابان طبرسی مشهد
۱۲۰ مالک این مجموعه تجاری از سرنوشت مبهم بازگشایی و تعیین تکلیف واحدهایشان گلایه دارند.

سعیده آل ابراهیم | شهرآرانیوز؛ در حاشیه خیابان طبرسی مجتمعی وجود دارد که مشکلات زیادی دارد. علت این موضوع در گلایه‌های مالکان این مجتمع پیداست؛ مجتمعی که دویست واحد و حدود ۱۲۰ مالک دارد، اما حدود دو سال تعطیل است و مالکان و کسبه این بازار از این مسئله گلایه دارند.

سرسنگی یکی از مالکان این مجموعه است که از سال ۱۳۹۰ واحدی را در این مجتمع خریده است. او می‌گوید: در قرارداد سرقفلی این طور بیان شده بود که تا پایان سال ۱۳۹۴ باید به مالکان اطلاع‌ می‌دادند که مالکیت واگذار می‌شود و گویا به برخی افراد اطلاع داده بودند، اما این مسئله به برخی مالکان و ازجمله من اطلاع رسانی نشده است. ضمن اینکه اکنون با مشکلاتی که ایجاد شده است، برای این واحد‌ها حتی به قیمت خرید ۱۰ سال پیش هم مشتری پیدا نمی‌شود و فقط ممکن است واحد‌ها را به مبالغ کمی اجاره کنند.

تحویل واحد‌های بدون امکانات

وی اضافه می‌کند: سال ۱۳۹۴ بود که بنا شد برخی واحد‌ها را تجمیع کنند تا به فروشگاهی اجاره داده شود. چند فروشگاه تعدادی از این واحد‌ها را اجاره کردند، اما بابت کرایه مبلغ ناچیزی به ما پرداخت شد.

بعد از پایان فعالیت این فروشگاه‌ها هم اعلام کردند که برای تحویل واحد برویم. مغازه هنوز تخلیه نشده بود و امکاناتی مانند کپسول آتش نشانی که همان ابتدا هزینه اش را دریافت کرده بودند، موجود نبود و در پاسخ گفتند که این امکانات در انبار است.

او می‌افزاید: الزامی وجود داشت که هر قراردادی برای خرید و فروش یا اجاره باید در دفتر مجتمع انجام شود، اما متوجه نشدیم که چه اتفاقی رخ می‌داد که متقاضیان می‌خواستند به قیمت کم واحد‌ها را اجاره کنند یا بخرند. همه املاک از ۱۰ سال پیش تاکنون گران‌تر شده است، اما قیمت واحد‌های این مجتمع تغییری نکرده است.

با توجه به موقعیتی که این مجتمع دارد، می‌توانست بهره برداری خوبی داشته باشد، اما حالا سرنوشت آن مشخص نیست. حتی مبالغی را جمع آوری کردند که پیش از عید آن را راه اندازی کنند، اما بازهم اقدامی انجام نشد.

شکایت‌ها به نتیجه نمی‌رسد

جلالی، یکی دیگر از مالکان که واحدی در طبقه همکف دارد، با بیان اینکه برای تحویل واحد‌ها روندی طولانی را از سر گذرانده اند، می‌گوید: درواقع این مجتمع متروکه شده است و حالا می‌گویند که پنج ماه شارژ را پرداخت کنید تا راه اندازی شود، درصورتی که ما طلبکار هستیم و چندسال واحد‌های ما را اجاره داده بودند، اما به ما مبلغی پرداخت نکرده اند.

بعضی افراد شکایت هم کرده اند، اما قرارداد‌ها طوری تنظیم شده است که مشکلی متوجه رئیس هیئت مدیره مجتمع نمی‌شود و شکایت‌ها نیز به نتیجه نرسیده است.

پنج ماه شارژ برای پرداخت بدهی قبوض

حسین نژاد مالک دیگری است که واحدش را در سال ۱۳۹۱ تحویل گرفته است و به گفته او، تعداد محدودی از واحد‌های همکف و طبقه منفی یک این مجموعه شروع به کار کردند، اما نه به صورت موفقیت آمیز.

او بیان می‌کند: این مجتمع حدود ۲۷۰ میلیون تومان قبض پرداخت نشده دارد و اکنون از مالکان خواسته اند که پنج ماه شارژ را زودتر پرداخت کنند تا این قبض‌ها را پرداخت کنند. سال ۱۳۹۶ واحدی را در این مجتمع با ۱۵۰ میلیون تومان خریدیم، اما در اوج تورم، فقط حاضر شده اند این واحد را به قیمت ۹۰ میلیون تومان از ما بخرند.

وی اضافه می‌کند: مشکل ما در حوزه فروش این واحدهاست، اما آن طور که مطرح است، اعضای هیئت مدیره می‌خواهند قیمت‌های مجتمع را تا حدی پایین بیاورند که خودشان آن‌ها را بازخرید کنند و در اختیار خودشان باقی بماند. ضمن اینکه واحد‌های مربوط به خودشان را به راحتی خرید و فروش می‌کنند، اما اگر ما بخواهیم واحدمان را بفروشیم، مبالغی را از ما مطالبه می‌کنند.

مالکان پای کار نیستند

رئیس هیئت مدیره این مجتمع معتقد است که سال ۱۳۹۰ واحد‌ها را به مالکان تحویل داده اند و از آن زمان به بعد شرکت هیچ تعهدی در قبال راه اندازی و بهره برداری از آن مجموعه ندارد. ضمن اینکه در سال ۱۳۹۳ تقریبا همه مجموعه راه اندازی شده است.

محسن پوررضایی می‌گوید: در همه مراکز خرید، هیئت مدیره از مالکان تشکیل می‌شود و برای آن مجموعه تصمیم می‌گیرد. اکنون مشکل این است که مالک‌ها پای کار نیستند و خیلی از آ ن‌ها واحدهایشان را راه اندازی نکرده اند. هزینه‌های آب، برق و... باید پرداخت می‌شد، اما این اتفاق نیفتاده است.

وی در پاسخ به این پرسش که چرا در زمان تحویل واحد‌ها پس از تجمیع، واحد‌ها بدون امکانات بوده است، می‌گوید: این موضوع درست است. فردی که آن زمان واحد‌ها را تحویل می‌داد، باید امکانات آن را نیز تحویل می‌داد و این موضوع سهل انگاری آن فرد را می‌رساند. اما این اقدامات در تعهدات هیئت مدیره اول است که واحد‌ها را تجمیع کرده و با فروشگاه‌هایی قرارداد بسته است.

وی درباره الزام قرارداد خرید و فروش یا اجاره در دفتر مجتمع نیز بیان می‌کند: شرکت واحد‌ها را به صورت سرقفلی فروخته است. به همین دلیل زمانی که مالک واحد‌ها هنوز شرکت است، برای نقل و انتقال یا اجاره واحد باید درصدی را به عنوان حق مالکانه به (مالک) شرکت بدهند. درواقع به ازای هر نفعی که افراد از واحد می‌برند، ۱۰ درصد مربوط به شرکت است.

پوررضایی که خودش مالک ۱۰ واحد در این مجتمع ازجمله شهربازی است، بدهی قبض‌های این مجموعه را حدود ۱۵۰ میلیون تومان اعلام می‌کند و می‌گوید: ارزش افزوده یک مجموعه تجاری به رونق آن است و تا زمانی که واحد‌ها راه اندازی نشود، رونق نمی‌گیرد. در این مجتمع هر اتفاقی که افتاده است، مسببش مالکان هستند. زیرا پای کار نیامده اند. شش ماه می‌شود که به مالکان برای تشکیل مجمع و تعیین تکلیف نامه زده ایم تا در ۲۷ اسفند این جلسه برگزار شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->